Gå kurs på Västerås BK

Om du som hundägare vet hur du ska göra har du de bästa förutsättningarna för ett gott liv tillsammans med din hund. Att aktivt träna sin hund leder till en fin kontakt och ett utvecklande samarbete. Och när din hund vet vad som förväntas av den och var gränserna går mår den bra och kan känna sig trygg.

Att gå kurs tillsammans är nog den bästa investering du kan göra för att få en bra relation med hunden, att den ska fungera i samhället och utvecklas som individ. Dessutom blir du automatiskt medlem i en organisation som ger dig en rad möjligheter och förmåner.

Hos oss är alla hundar välkomna, oavsett ras!

Nedan finner ni viktig information gällande kurserna hos oss.

För att anmäla till en kurs:
Klicka på fliken "kursutbud" som finns i menyn.
Du anmäler ditt intresse via mailadressen alternativt länken (Studiefrämjandet) som står angiven vid aktuell kurs.
Du behöver invänta ett svar om du har kommit med på kursen eller ej.
Detta är väldigt viktigt.

I anmälan behöver vi dina kontaktuppgifter samt personnummer. Vi önskar även information om din hund, ange: Namn, ålder, ras, kön och tidigare erfarenheter.  När du har fått ett svar att du kommit med på kursen skall medlemskap- och kursavgift vara betald senast 2 veckor innan kursstart. Mer information om kursen kommer skickas till dig i god tid innan kursstart med information som är bra att veta om. Ekipage som gått nybörjarkurs hos oss har förtur på våra fortsättningskurser. Medlemskap i Västerås Brukshundklubb är obligatorisk för att få delta på kurserna.  Hunden skall vara vaccinerad och fullt frisk.

I samband med att du är medlem är du också försäkrad under våra kurser om olyckan skulle vara framme.

Allmänna frågor: Har du frågor gällande utbildning och kurserna som vi har på Västerås Brukshundklubb går det bra att kontakta Hundägarutbildningsektorn (HUS) via mail: hundagarutbildning@vasterasbk.se

I samarbete med Studiefrämjandet

Våra kurser på klubben är i samarbeteStudiefrämjandet
med Studiefrämjandet.