INFORMATION OM KURSER PÅ VÄSTERÅS BRUKSHUNDKLUBB

Alla är välkomna att gå kurs på Västerås Brukshundklubb oavsett vilken ras du än har.
Vi har flera duktiga instruktörer och olika kurser som oftast planeras på våren eller hösten, ibland förekommer det även under sommarhalvåret.

Ibland händer det att kurserna blir fulla och det innebär att man ej kommer med på den kursen man vill. Det är alltså först till kvarn som gäller.

För att anmäla till en kurs:

Aktuella kurser presenteras under flikarna som heter ex. "Kurs Våren 2018".

Där finner du information om kurserna och vilka kriterier som gäller på respektive kurs.
Har du frågor gällande kurserna går det bra att maila till den mailadress som står angiven vid respektive kurs som oftast går direkt till den instruktören som håller i kursen.

Du anmäler ditt intresse via mailadressen vid aktuell kurs, du behöver invänta ett svar om att du kommit med på kursen innan du betalar in kursavgiften. Detta är väldigt viktigt.
Mer information om kursen efter du anmält kommer att skickas till dig i god tid innan kursstart.

I anmälan behöver vi dina kontaktuppgifter samt personnummer. Vi önskar även information om hunden det vill säga: Namn, ålder, ras och kön.

Allmänna frågor:

Har du frågor gällande utbildning och kurserna som vi har på Västerås Brukshundklubb går det bra att kontakta Hundägarutbildningsektorn (HUS) via mail: hundagarutbildning@vasterasbk.se

viper
Viper, Bordercollie