INFORMATION OM KURSER PÅ VÄSTERÅS BRUKSHUNDKLUBB

Alla är välkomna att gå kurs på Västerås Brukshundklubb oavsett vad du har för ras.
Vi har flera duktiga instruktörer och olika kurser som oftast planeras på våren eller hösten.

Ibland händer det att kurserna blir fulla och det händer att man inte kommer med på den kursen man varit intresserad av, detta kan vi tyvärr inte styra över utan det är först till kvarn som gäller.

För att anmäla till en kurs:

Aktuella kurser presenteras under flikarna som heter ex. "Kurs Höst 2017".

Där finner du information om kurserna och vilka kriterier som finns.
Har du frågor gällande kurserna går det bra att maila till den mailadress som står angiven vid respektive kurs.

Du anmäler ditt intresse via mailadressen vid aktuell kurs, du behöver invänta ett svar om att du kommit med på kursen innan du betalar in kursavgiften.
Mer information om kursen efter du anmält kommer att nå dig i god tid innan kursstart.

I anmälan behöver vi dina kontaktuppgifter, uppgifter om hunden samt om ni tidigare gått någon kurs.

Allmänna frågor:

Har du frågor gällande utbildning och kurserna som vi har på Västerås Brukshundklubb går det bra att kontakta Hundägarutbildningsektorn (HUS) via mail: hundagarutbildning@vasterasbk.se

viper
Viper, Bordercollie