VÄSTERÅS BRUKSHUNDKLUBB

Träningskvällar Västerås Brukshundklubb

csm_logga-c97349_3fa4fcdf46

Som medlem hos oss är du välkommen att träna hos oss vilken dag som helst förutsatt att området inte är uthyrt eller om det pågår prov/tävling på klubben. På tisdagar så har vi träningsledare på plats. Träningsledarens roll är att organisera gruppmoment, skottträning samt ge tips och råd till klubbens medlemmar.

TISDAGAR: Kl 18.30 Gemensam platsliggning UTAN skott samt budföring. Därefter platsliggning MED skott Kl. 19.00 samt budföring.

Välkommen till Västerås Brukshundklubb!

CHECKLISTA FÖR TRÄNINGSLEDARE - Gul väst skall bäras för att träningsledaren skall synas. - Pistolen skall rengöras efter varje användning. - Bord skall torkas av samt golv skall torkas i klubbstugan på nedervåningen.

OBS! Om du är träningsledare men har fått förhinder är det ditt ansvar att Du hittar en annan person som kan ta Din dag istället för Dig.

Tisdagsträning