Ansvar

Hos oss på Västerås Brukshundklubb handlar allt om vårat största intresse och det är självklart våra fyrbenta kompisar men..

Västerås Brukshundklubb är en ideell organisation som vi medlemmar bygger upp och förvaltar.
Du som medlem har ett ansvar precis som alla andra medlemmar oavsett om du har en tilldelad ansvarspunkt eller en position i en sektor.

För att organisationen skall fungera behövs din hjälp. Är du ny i klubben är du minst lika viktig om inte mer. Är du intresserad av att hjälpa till som funktionär?

Maila gärna till tävlingssektorn.

Självklart får du hjälp om hur din uppgift fungerar och inga frågor är för dumma. Vi hjälps åt och lär av varandra.

[ BILD ]

Allmänna regler

På vår klubb vill vi ha det rent och snyggt runt om kring oss, detta gäller även i naturen på och runt vårat fina område. Inte störa, inte förstöra.
Nedan hittar du lite allmänna regler som gäller hos oss:

Vi plockar självklart upp efter våra hundar och det skräp vi har med oss. Det står soptunnor runt om på området samt på våra träningsplanerplaner.

Vi håller snyggt nere på våra planer och ser till att material står på sin plats. Ligger det hinder eller material på backen lägger man det på sin plats så det inte blir förstört.

Vi släpar inte agilityhindren - vi lyfter dessa.
Barn är välkomna på agilityplanen men låt dom inte klättra på hindren.

Rastning sker inte på våra planer utan runt om kring vårat fina område. Ett bra tips är en promenad på åsen som börjar bakom klubbstugan.

Strikt hundägaransvar gäller på hela området. Signalera gärna om du och din hund har behovet att vara för er själva.

Valpar under 4 månader får inte vistas på tävlingsområdet under pågående tävling/prov.

Vi hälsar glatt och hjälper varandra.

Om olyckan skulle vara framme och någonting går sönder meddela gärna det till någon i styrelsen alternativt aktuell sektor.

Rökruta finns till vänster om klubbstugan vid en stor cementring.

Parkering sker i första hand nere på stora grusplanen nedanför klubbstugan alternativt ovanför klubbstugan. Där kan ni parkera till höger om den gamla stegen. Observera att en del av MH-banan ligger längst upp till höger på denna plan.
Inga fordon får köras där då det går sönder!