SÅ HÄR HITTAR DU TILL OSS

klubbstugan1

Vägbeskrivning:

Sväng av E18 vid Hällamotet (den första avfarten när du kommer från Stockholmshållet eller följdaktligen den sista om du kommer E18 från Köpingshållet).
Följ skyltningen mot Västerås Flygplats, passera flygplatsen och kör ytterligare några hundratal meter tills du kommer till en skylt på höger sida (något skymd) som visar skarpt upp till höger, då når ni stora grusparkeringen.

Observera att vi vill att ni ställer bi
larna på parkeringen och inte vid apellplanerna eller vid/ovanför klubbstugan.

Toaletter finns det en i klubbstugan och flera i källaren. Försäljning av fika finns i klubbstugan vid tävlingar/evenemang.

Välkomna till Västerås Brukshundklubb!

För tillfället visar eniro.se, hitta.se mfl. fel position av klubbens område och stuga. och område. Går ni efter sökmotorernas vägbeskrivningar kommer ni att komma fel.

Nedan finner du rätt position för att komma till klubben. Vägen är uträknad som att du kommer ifrån Stockholms hållet.

Skärmklipp 3