Västerås Brukshundklubb är en lokalklubb som går under Svenska Brukshundklubben och vi har funnit sedan 1940. Svenska Brukshundklubben firade 100 år 2018.
Hos oss på VBK är alla välkomna oavsett vad du har för hund.

Som medlem i Västerås Brukshundklubb får du tillgång till stora träningsytor, träningsmaterial och en komplett hinderpark (agility). Vi har gemensamma träningar tillsammans och vår inkomstkälla är idellt arbete och vår kursverksamhet.

Du som medlem har ett ansvar över klubben tillsammans med alla andra att föra klubben framåt och ställa upp som funktionär.

Klubbhuset står i hjärtat av vårat område där vi har lektionssalar, kök och flertalet toaletter samt förvaringsmöjligheter.

Vi har en stor grusparkering nedanför klubbstugan och handikappparkering bakom klubbstugan.

Klubbstugan är till viss del handikappanpassad med ramp in till stugan.

Vi önskar er hjärtligt välkomna till Västerås Brukshundklubb!

apellplanen platsigg

Platsliggning i full gång på apellplanen

klubbstuga

Klubbstugan