OM VÄSTERÅS BRUKSHUNDKLUBB

Västerås Brukshundklubb är en lokalklubb som går under Svenska Brukshundklubben och vi har funnit sedan 1940.

Hos oss är alla välkomna oavsett vad man har för hund!

Som medlem i Västerås Brukshundklubb får du tillgång till stora träningsytor, träningsmaterial och en komplett hinderpark (agility).
Vi har gemensamma träningar tillsammans och klubben förvaltas helt av oss medlemmar.

Du som medlem har ett ansvar över klubben tillsammans med alla andra att föra klubben framåt. Det innebär att du som medlem deltar på aktiviteter, ställer upp som funktionär och är en ambassadör för klubben.

Klubbhuset står i hjärtat av vårat område där vi har lektionssalar, kök och flertalet toaletter samt förvaringsmöjligheter.

Vi har en stor grusparkering nedanför klubbstugan och handikappparkering bakom klubbstugan.

Klubbstugan är till viss del handikappanpassad med ramp in till stugan.

Vi önskar er hjärtligt välkomna till Västerås Brukshundklubb!

apellplanen platsigg

Platsliggning i full gång nere på apellplanen.

klubbstuga

Klubbstugan