ANSÖKAN OM MEDLEMSKAP

Ansökan om medlemskap skall innehålla:
- Personnummer
- För- och efternamn
- Telefonnummer
- Adress
- Postnummer
- Ort

OBS! Notera ned eventuellt ordninarie medlemsnummer om du önskar familjemedlemskap!

MEDLEMSKAP

Är du intresserad av att bli medlem hos oss på Västerås Brukshundklubb?
Nedan finner du information om vilket medlemskap som skulle kunna passar dig bäst, hur du går vidare för att bli medlem hos oss samt prisuppgifter.
Till vänster på denna sida hittar du ett ansökningsformulär där du enkelt kan ansöka om ditt medlemskap.

Om du är osäker vilken typ av medlemsskap du ska lösa, kontakta oss via mejl så svarar vi dig så snart vi kan: medlem@vasterasbk.se

Ordinarie medlem
Som ordinarie medlem betalar du en central avgift som går till förbundet och till tidningen Brukshunden.
Dessutom betalar du en lokal avgift som går till den lokala Brukshundklubben eller till den av Brukshundklubbens rasklubbar som du väljer att bli medlem i. Du betalar dock båda delarna samtidigt.
Du kan vara ordinarie medlem i flera klubbar. Du betalar då den centrala förbundsavgiften endast en gång och lokal avgift till de klubbar du vill vara medlem i.

Familjemedlem
Familjemedlem kan du bli om någon i din familj redan är ordinarie medlem, under förutsättning att ni vill vara medlemmar i samma klubb eller klubbar.

Ungdomsmedlem
Är du mellan 7 och 25 år borde du gå med i Sveriges Hundungdom (SHU) och välja Svenska Brukshundklubben som specialklubb. Då får du två medlemskap för priset av ett. SHU erbjuder ungdomar alldeles egna verksamheter och de flesta hålls på våra lokalklubbar. Samma år som du fyller 26 går ditt medlemskap automatiskt över till Brukshundklubben. Gå till SHU's hemsida för mer information.  HÄR!

Avgifter
Du betalar endast en medlemsavgift. Den består av två delar, en förbundsavgift och en lokal avgift.
Den centrala avgiften för ett år är 380 kr och den lokala (för Västerås BK) ligger  på 150 kr.
Det innebär att ordinarie medlemskap kostar 530 kr.

Familjemedlemskap kostar 150 kr. Var noga med att även ange namn på den i familjen som betalar ordinarie medlem när du betalar in ditt familjemedlemskap.

Det första året som du är medlem betalar du medlemsavgiften direkt till oss på Västerås Brukshundklubb.
Det andra året får du en avi från Brukshundklubbens förbundskansli som hanterar din medlemsbetalning till klubben fortsättningsvis.

Gör så här när du betalar in din medlemsavgift

1. Ansök om ditt medlemskap via formuläret på denna sida.
Glöm ej att fylla i fullständig information!
2. Medlemsavgiften betalas in på BankGirot 577-6133

Märk gärna din inbetalning med fulltständigt namn eller personnummer.
Betalningsmottagare: Västerås Brukshundklubb

VÄLKOMMEN SOM MEDLEM!

OBS! Du kan själv administrera dina uppgifter via min sida på SBK.
Logga in där och du kan ta del av och eventuellt ändra dina kontaktuppgifter (t ex vid adressändring) i vårt medlemsregister.
Här skriver du också ut ditt medlemsbevis, som ersätter medlemskortet.

Hedersmedlem
Nedan följer lite information vad som gäller för kvalificering som hedersmedlem på klubben. Följande gäller:

• Medlem i Västerås Brukshundklubb i minst 30 år
  • Aktiv funktionär
  • Medlem ansöker själv till styrelsen om förmånen, styrelsen beslutar
  • På årsmötet meddelas om medlem är beviljad hedersmedlemskap

Som hedersmedlem betalar du ingen årlig medlemsavgift så länge du stannar i klubben. Klubben betalar avgiften till centrala förbundet för din räkning. /Styrelsen

dog-breeds