ANSÖKAN SOM FAMILJEMEDLEM

Fyll i ansökan nedan.
Frågor? Kontakta kassor@vasterasbk.se

MEDLEMSKAP

Vill du gå en kurs eller deltaga i övriga aktiviteter i Västerås Brukshundklubb (VBK) krävs ett medlemskap hos oss.

Via länken nedan kan du se vad du får för ditt medlemskap samt själv teckna ditt medlemskap.

www.brukshundklubben.se

Därefter kan du på "mina sidor" på Svenska Brukshundklubbens (SBK) och själv ändra dina kontaktuppgifter, säga upp medlemskap och skriva ut ditt medlemskort.

Får du problem och behöver hjälp kontakta SBK:s medlemsavdelning via telefon 08-505 875 20 eller maila till medlem@brukshundklubben.se
Medlemsavdelningen har telefontid helgfri måndag-fredag klockan 10:00-12:00

SBK_logga_Vasteras

Beskrivning av olika medlemskap samt medlemsavgifter

Ordinarie medlem:
Du betalar medlemskap i SBK á 400:- och en lokal avgift till VBK á 150:-
Totalt: 550:-

Om du redan är medlem i en ansluten SBK lokalklubb/rasklubb och vill gå en kurs eller deltaga i någon annan aktivitet i VBK betalar du endast den lokala avgiften på 150:-
Du finner information vid registrering av medlemskap.

Familjemedlem:

Är någon i din familj, i samma hushåll, redan ordinarie SBK-medlem och ni vill vara medlem i samma klubb är avgiften 150:-
Du fyller då i ansökan i den vänstra kolumnen och anger den ordinarie medlemmens medlemsnummer.

Ungdomsmedlem:

Är du mellan 7 och 25år borde du gå med i Sveriges Hundungdom (SHU) och välja VBK som specialklubb. Då får du två stycken medlemskap till priset av ett. Läs mer på SBK:s hemsida.
SHU erbjuder ungdomar alldeles egna verksamheter och de flesta hålls på våra lokalklubbar. Samma år som du fyller 26 år går ditt medlemskap automatiskt över till SBK.

Medlemskapet består med andra ord av två stycken delar, en förbudsavgift på 400:- och en lokalavgift på 150:-
När du har anmält ditt medlemskap på SBK:s hemsida mailas det ut ett inbetalningskort till den angivna mailadressen. Det är först när betalningen är registerrad hos SBK som medlemskapet är giltigt. Därefter skickas det ut ett inbetalningskort varje år från SBK när det är dags att förnya medlemskapet.

Tidningen Brukshunden skickas endast ut till den som är ordinarie medlem.

Välkommen till vår klubb!

VBK skugga