Kommande evenemang

Flera aktiviteter & tävlingar är inställda. Gäller perioden 27 mars-31 maj men kan förlängas.

SBK_logga_Vasteras

N Y H E T S F L Ö D E
      HEMSIDAN UPPDATERAD 2 APRIL

VIKTIG INFORMATION TILL SAMTLIGA MEDLEMMAR!

VBK start
SKK centralstyrelse uttalar att ingen klubborganiserad verksamhet skall genomföras av någon klubb inom SKK-organisationen.

Detta gäller från 27 mars - 31 maj men beslutet kan förlängas.

Med klubborganiserad verksamhet anses all form av tävlingsverksamhet, utbildningar/kurser, träffar, promenader och liknande.

Enda undantaget är verksamhet där högst 10 personer samtidigt förväntas befinna sig på samma plats utomhus där de närvarande personerna inte har rest dit från andra delar av landet eller utlandet.

Mer om detta kan ni läsa på nedan länk:
Vi avvaktar för vidare information och åtgärd.

EVENT 2020

Skulle någonting nedan vara intressant för dig att delta på/anordna under 2020? Om du väljer annat så får du väldigt gärna skicka in detta till agility@vasterasbk.se ( OBS! Endast ett svarsalternativ )

IDAG

fredag