AGILITY

Agilityplanen ligger bortom klubbstugan nedanför åsen där vi har en fullgod hinderpark som står utomhus under sommarhalvåret.

Under 2020 så köpte vi in nya balanshinder samt sålde av en del äldre hinder som succesivt kommer att ersättas med nya hinder.

Vi har bänkar utplacerade runt planen samt ett större bord med stolar för kursverksamhet utomhus och möjlighet till att slå sig ner mellan passen.

Det finns flera olika promenadstråk runt omkring vårat område både ovanför och nedanför agilityplanen.

Vi är väldigt rädda om våra hinder och ber er därför att ta hand om dessa. Vi släpar eller kastar inte våra hinder och om olyckan är framme så ber vi er att kontakta agilitysektorn så vi kan åtgärda detta. Olyckor händer och hindren är till för att användas.

För att nyttja planen och hinderparken så måste du vara medlem i vår klubb. Om du är ansluten till en annan SBK / SKK klubb så behöver du kontakta agilitysektorn för ett godkännande.

Observera att det inte är okej att "ockupera" planen i flera timmar, vi delar på planen.

Det händer att det står en färdiguppställd bana med vita nummerskyltar ute. Banan får då ej byggas om. Information om detta läggs ut på vår facebooksida.

Facebook: Agility Västerås Brukshundklubb

KURSER:

Två stycken kurser i agility (nybörjare) hålls under våren 2021. Kurserna är nu avslutade.

Inga kurser i agility kommer gå under hösten 2021.

EVENEMANG:

Mer information kommer.