Gå kurs i Västerås Brukshundklubb

Om du som hundägare vet hur du ska hantera din hund har du de bästa förutsättningarna för ett gott liv tillsammans med din hund.
Att aktivt träna sin hund leder till en fin kontakt och ett utvecklande samarbete. När din hund vet vad som förväntas av den och var gränserna går mår den bra och känner sig trygg i vardagen.

Att gå kurs tillsammans med din hund är nog den bästa investering du kan göra för att få en god relation med hunden, att den ska fungera i samhället och utvecklas som individ. Dessutom blir du automatiskt medlem i en organisation som ger dig en rad möjligheter och förmåner.
Hos oss är alla välkomna oavsett vad man har för ras.

Vi erbjuder bland annat följande kurser
  • Valpkurs
  • Allmänlydnad
  • Nosework
  • Rallylydnad

Föreläsningar och aktiviteter

KURSER VÅREN 2024

Nedan fyller vi på, vartefter kurserna är färdigplanerade, med de kurser vi kommer ha under vår och höst.

Nybörjarkurs NoseWork.  Osb kursen full. Går att anmäla till reservplats
Nybörjarkurs Nose Work,
Max 6 deltagare
kostnad 1500kr.
Medlemskap krävs.

Tid: 18-20:15
Datum: 4/3, 11/3, 18/3, 25/3, 8/4.

Litet startpaket med doft och material, samt fika ingår.
Anmälan och frågor till nosework@vasterasbk.se
Instruktör Mette Jansson

KURSER HÖSTEN 2024

Nedan fyller vi på, vartefter kurserna är färdigplanerade, med de kurser vi kommer ha framöver

Viktig information gällande kurser

• Betalning till kurs görs på Bg 577-6133. Skriv ditt namn och vilken kurs det är.
  • Medlemskap i Västerås Brukshundklubb är obligatorisk för att få delta på kurserna.
  • Ekipage som gått nybörjarkurs hos oss har förtur på våra fortsättningskurser.
  • Hunden skall vara vaccinerad och fullt frisk.
  • I samband med att du är medlem är du också försäkrad under våra kurser om olyckan skulle vara framme.
  • Löptikar är välkomna att träna på appellplanen men att de, av respekt för andra hundar, bör hålla till på vänstra delen av planen som vätter mot fotbollsplanerna. Inför tävlingar får löptikar ej vistas på området (se kalender).
Har du frågor gällande utbildning och kurserna som vi har på Västerås Brukshundklubb?
Agilitykurser = agility@vasterasbk.se
Noseworkkurser = nosework@vasterasbk.se
Rallylydnad = rallylydnad@vasteras.se
Övriga kurser = hundagarutbildning@vasterasbk.se