Gå kurs i Västerås Brukshundklubb

Om du som hundägare vet hur du ska hantera din hund har du de bästa förutsättningarna för ett gott liv tillsammans med din hund.
Att aktivt träna sin hund leder till en fin kontakt och ett utvecklande samarbete. När din hund vet vad som förväntas av den och var gränserna går mår den bra och känner sig trygg i vardagen.

Att gå kurs tillsammans med din hund är nog den bästa investering du kan göra för att få en god relation med hunden, att den ska fungera i samhället och utvecklas som individ. Dessutom blir du automatiskt medlem i en organisation som ger dig en rad möjligheter och förmåner.
Hos oss är alla välkomna oavsett vad man har för ras.

Vi erbjuder bland annat följande kurser
  • Valpkurs
  • Allmänlydnad
  • Agilitykurser
  • Noseworkkurser

20200814_163822

KURSER VÅREN 2022

Nedan fyller vi på, vartefter kurserna är färdigplanerade, med de kurser vi kommer ha under våren

Nose Work

Nybörjarkurs Nose Work
Heldag 27/3, samt kväll 6/4 och 20/4
1100 kr, medlemskap i klubben krävs.
Kursen fulltecknad!

För intresseanmälan och mer info: nosework@vasterasbk.se
Mette Jansson, certifierad NW-instruktör

KURSER HÖSTEN 2022

Nedan fyller vi på, vartefter kurserna är färdigplanerade, med de kurser vi kommer ha under hösten.

Viktig information gällande kurser

• Under varje kurs finns information om kursen, vilka kriterier som finns samt betalning- och anmälningsuppgifter. Där finns även kontaktuppgifter till aktuell instruktör.
  • Ekipage som gått nybörjarkurs hos oss har förtur på våra fortsättningskurser.
  • Medlemskap i Västerås Brukshundklubb är obligatorisk för att få delta på kurserna.
  • Hunden skall vara vaccinerad och fullt frisk.
  • I samband med att du är medlem är du också försäkrad under våra kurser om olyckan skulle vara framme.
Har du frågor gällande utbildning och kurserna som vi har på Västerås Brukshundklubb?
Agilitykurser = agility@vasterasbk.se
Noseworkkurser = nosework@vasterasbk.se
Övriga kurser = hundagarutbildning@vasterasbk.se

Våra kurser på klubben är i samarbete med Studiefrämjandet.Studiefrämjandet